Lieve jij,

Het begint allemaal met eten… Nou ja, misschien niet alles, maar het is in ieder geval een goed begin. Het is waar ons Green Happiness-avontuur begon en het is een centraal onderdeel in ons leven. We eten elke dag en het is hoe we ons verbinden met onszelf, anderen en de natuur. Voeding beïnvloedt onze stemming, ons welzijn, onze fysieke verschijning en zelfs ons bewustzijn.

Wij geloven in het voeden van het lichaam op verschillende niveaus. We beginnen met volledig plantaardig voedsel om onze cellen te voeden. Om onze energie, onze gezondheid en onze conditie te verbeteren.

Vervolgens gaan we een laag dieper naar binnen met het voeden van de ziel. Onze voedselkeuzes hebben invloed op de wereld om ons heen. Maar de ziel voeden betekent ook leren over dingen die ons hart doen zingen, spiritueel uitbreiden en geïnspireerd raken op verschillende niveaus.

Zoals alle dingen in het leven; transformeert The Green Happiness ook. We zijn uitgegroeid van een merk dat alleen op eten gericht is, naar een “Bewustzijn Platform” waar meerdere teachers hun vaardigheden, ervaringen en technieken aanbieden in cursussen rond een breed spectrum van onderwerpen die verband houden met een bewuster leven.

Tijdens onze groei realiseerden we ons dat voedsel een zeer belangrijke factor is voor een gezond leven, en het creëren van meer voedselbewustzijn kan ons stimuleren om ons meer bewust te worden van meerdere gebieden van ons leven. Dit draagt bij aan een allround bewust leven.

Een paar van de thema’s die je kunt vinden en mag verwachten zijn rond persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid, gezonde voeding, spirituele teachings en financiële vrijheid.
Wij geloven in ”practice what you preach”. Dat betekent dat we een creatief project in ontwikkeling zijn. We bestuderen en/of leven de teachings die je hier vindt eerst grondig, voordat we ze met je delen. Je vindt hier alleen dingen waar we absoluut dol op zijn en die we zouden aanbevelen aan een goede vriend.

Dit platform is gemaakt door vrouwen en voor vrouwen. We bestaan middels co-creatie en staan altijd open voor groei! Daarom nodigen we je uit om contact met ons op te nemen als je een teacher bent, of als je een geweldige teacher of cursus kent die we zeker zouden moeten vertegenwoordigen. Stuur een e-mail naar nathalie@thegreenhappiness.com en zij neemt contact met je op!

Met liefde,
Team The Green Happiness